Golsfjellet byr på noen av Norges fineste hyttetomter og finnes i mange prisklasser.

Felles for de fleste er et fantastisk flott turterreng sommer som vinter. Golsfjellet ligger midt i Hallingdal med et av landets mest omfattende skiløypenett og innehar en topp 3 plassering i kåringen av Norges beste langennsområder hos Dagens Næringsliv.

Et eldorado av skimuligheter.
Et eldorado av skimuligheter.

Golsfjellet kan også skilte med egne skiannlegg. Både Golsfjellet Alpinsenter og ski og akesenteret på Storefjell Høyfjellshotell ligger i umiddelbar nærhet av Oset Hyttefelt. Det er også kort vei til Gol Skipark og for de som vil ha noe mer ligger et av Norges største og flotteste alpinannlegg Hemsedal Skiheiser kun kort tids kjøring unna. Litt lenger opp Hallingdal ligger også Geilo Skiheiser.

Hyttetomtene i Oset Hyttefelt ligger inntil Tisleiafjorden som er en innsjø på hele 13,44 km2. På sommerstid byr Tisleiafjorden på fantastiske bademuligheter, og det er også utleie av båt for de som ønsker det. Det er et mangfold av fiskemuligheter i små og store vann i området og Tisleia på nedsiden av Tisleifjorden byr også på elvefiske for de som liker det. Fiskevannene på Golsfjellet er godt kultivert for å opprettholde interessen hos fiskeren, og byr ikke sjelden på den virkelig store fangsten.

På vinterstid vil den bilinteresserte finne unike muligheter for isbanekjøring på Tisleiafjorden. 3 utfordrende og velpreparerte løyper med en samlet lengde på over 9 km sørger for fartsfylte opplevelser av ypperste klasse. I tillegg finnes 2 mindre baner og en rekke momentbaner.

Sykkelturer for store og små

Golsfjellet byr også på et stort løypenett for de som elsker å sykle, enten om du elsker familieturer eller om du foretrekker Mountain biking. Det er også utviklet en egen Trialguide/stisykkelguide som er til stor hjelp for både erfarne og nybegynnere syklister på Golsfjellet og Hallingdal forøvrig.

For de som er glad i Golf kan vi anbefale Hallingdal Golfklubb som ligger midt i mellom Gol og Hemsedal. Eller kanskje du liker å ri på hest? På Storefjell som ligger kun noen få kilometer unna finnes det bl.a mulighet for fjellriding. Ta med hele familien på flotte opplevelser fra hesteryggen i fjellet, eller la barna få teste ut sin lidenskap for hest i betryggende omgivelser.

Er været grått og trist eller dere ønsker litt avkobling fra fjellet kan en shoppingtur til Gol sentrum også anbefales. Her finner du et stort utvalg av varer og tjenester de gode tilbudene er sjelden langt unna. Flere ganger i året legger handelstanden også til rette for ekstra opplevelser for hele familien. Vi vil bl.a anbefale Goldagan og Fårefestivalen hvor flere tusen besøkende opplever et sentrum hvor butikkene flytter varene sine ut på gaten og hvor selgere fra fjern og nær setter opp boder med unike produkter og tilbud. Sentrum byr disse dagene også på mye underholdning for både store og små, og senere på kveldene er det konserter flere steder med kjente artister.

Hyttetomt Golsfjellet
Hytte på Oset Hyttefelt

Dette er bare noen av svært mange aktiviteter og opplevelser Gol og Golsfjellet har å by på. En hyttetomt på Oset hyttefelt ligger «midt i smørøyet» og har med sin fantastiske utsikt og sentrale plassering det beste utgangspunktet for de gode hytteopplevelsene.

Er du på jakt etter hyttetomt på Golsfjellet eller ønsker mer informasjon om hyttetomtene vil vi gjerne høre fra deg.

Klikk her for oppdatert liste med solgte og ledige hyttetomter.

 

Med vennlig hilsen

Oset Hyttefelt

INGEN KOMMENTARER